• “Carrers en vers” a Torroella de Montgrí

    Dissabte passat, 29 de març, tres voluntàries i dues aprenentes de Torroella de Montgrí van participar en els “Carrers en vers”, llegint poemes de diversos autors catalans com Josep M. de Segarra, Joaquim Ruyra, Joaquim Folguera o Tomàs Garcés a diferents llocs del municipi.

    El poeta Josep Pedrals va ser l’encarregat de presentar i guiar aquest itinerari poètic per Torroella. En cadascun dels punts els recitadors, participants en el Voluntariat per la Llengua i alumnes dels cursos de català, van estar acompanyats per la música de l’Escola de Música, per la dansa de la ballarina Mamen Garde, pel cant del Cor Anselm Viola i per la pintura de l’Aula d’Arts Plàstiques

    Podem dir que va ser una molt bona experiència que va impressionar el públic i que, alhora, va servir per lligar la llengua a altres manifestacions artístiques com la poesia, la dansa o la pintura.

    Es mostra 10170823_229259213941539_799613243_n.jpg.

    En aquesta foto podeu veure la la Tania i la Reme, aprenenta i voluntària respectivament, acompanyades del cor infantil de la coral Anselm Viola.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes