• Cloenda de la 2a edició de VxL a les escoles de la Bisbal

    Aquesta setmana ha estat una mica diferent per a aquests alumnes (62 en concret) de les escoles de la Bisbal: dilluns van fer una activitat diferent i fora de les aules com a cloenda de la segona edició del Voluntariat per la Llengua a les escoles bisbalenques.

    L’alcaldessa, Núria Anglada, va obrir l’acte amb unes paraules d’agraïment i felicitació als participants. Tot seguit va ser el torn  dels autèntics protagonistes: una parella i un professor de cada centre, que van explicar la seva experiència, i una projecció d’un vídeo en què es recollia l’opinió de tots els participants.

    A continuació, la regidora de Cultura, Marta Carol, va lliurar un diploma i diversos obsequis a tots els participants, que van poder gaudir d’un esmorzar al passeig Marimon Asprer.

    Volem agrair a les empreses Hamelin Brands, Can Darnés, la Caixa, a la revista Cavall Fort i a l’editorial Vicens Vives les seves aportacions.

    Si en voleu veure més imatges, aneu al nostre Facebook!

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes