• “Paraules viatgeres” a Santa Cristina d’Aro

    Des d’aquesta setmana i fins al 17 de maig, a Santa Cristina d’Aro podeu participar en el concurs de la campanya “Paraules viatgeres”. Només cal que aneu a la Biblioteca Baldiri Reixac, a l’Escola Pedralta, al Punt d’Igualtat o a l’Ajuntament i agafeu una butlleta.
    Després, només haureu de voltar pel poble, fixar-vos en les botigues que tinguin un cartell com aquests i contestar les preguntes de la butlleta.
    Paraules Viatgeres Santa Cristina d'Aro

    Un cop la tingueu omplerta, la podreu deixar al Punt d’Igualtat o portar-la a la parada que el Servei Comarcal de Català del Baix Empordà tindrà a la II Fira d’Entitats de Santa Cristina el 17 de maig.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes