• Poemes del Món a la Bisbal d’Empordà

  Com cada any, participants en el Voluntariat per la Llengua i alumnes dels cursos de català han compartit poemes en la seva llengua materna en l’acte de Poemes del Món a la Bisbal.

  Per encetar la vetllada, es van projectar vídeos de la campanya “Jo el parlo”. Tot seguit,  professors i exprofessors de la Bisbal van llegir poemes de Joan Vinyoli, amb motiu de l’any dedicat a aquest poeta.

  Després va començar un recorregut poètic per diferents països: Perú, Guinea, França, Anglaterra, Suècia, Hondures, Bolívia, la República Dominicana, el Marroc, Geòrgia, Catalunya, Romania…

  Cal destacar la lectura que va fer la Joaquima Pellicer d’un poema que va escriure ella mateixa i que va compartir amb els assistents.

  Enguany hi va haver un final de luxe amb la soprano bisbalenca Maite Mer, que va interpretar una cançó en basc i “El cant dels ocells”, abans de fer cantar tot el públic amb la peça “Agermanats anirem caminant”.

  Per acabar l’acte, l’alcaldessa va lliurar els premis del concurs “Paraules viatgeres” i va agrair la participació de tots els assistents.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes