• Lectura de poemes d’arreu del món a Palafrugell

    Els alumnes dels cursos de català de Palafrugell, acompanyats d’algunes voluntàries lingüístiques, van reprendre divendres passat, 25 d’abril, la Lectura de poemes d’arreu del món, com a acte de final de curs que forma part, alhora, dels actes de Sant Jordi a Palafrugell.

    Durant una mica més d’una hora, els lectors ens van deixar sentir llengües tan diverses com el gallec, l’eusquera, el polonès, el rus, el georgià, el romanès, el bambara o els diferents accents del castellà que es parla a l’Estat i a Llatinoamèrica. Entremig, 3 voluntàries per la llengua vam homenatjar Joan Vinyoli i Narcisa Oliver, poetessa palafrugellenca autora d’algunes havaneres molt conegudes.

    A l’inici de l’acte, Juli Fernández, alcalde de la població, va agrair l’esforç que fan els nostres alumnes per aprendre la nostra llengua i els va encoratjar a continuar.

    En podeu veure més fotos al nostre facebook.

    Dolors

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes