• Poemes del món a Palamós

    Diumenge 27 d’abril de 2014 els alumnes i les parelles lingüístiques del Servei Local de Català de Palamós van dur a terme l’habitual lectura de poemes del món amb motiu de la diada de sant Jordi. Els lectors van llegir en la seva llengua materna, mentre que els participants al Voluntariat per la llengua, per celebrar al mateix temps l’Any Vinyoli, van llegir poemes d’aquest autor. Es va acabar l’acte amb el lliurament de diplomes als voluntaris i aprenents d’aquesta edició. Així mateix, es van repartir els premis als participants al concurs “Paraules viatgeres”, que consistien en obsequis cedits pels establiments que van tenir els cartells exposats durant els mesos de desembre i gener passats.

    Per acabar d’arrodonir l’acte, els assistents van poder degustar els plats preparats pels mateixos alumnes en un ambient   assolellat i distès a la plaça del Teatre la Gorga de Palamós.IMG-20140428-WA0014

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes