• S’inicia el VxL a Porqueres

    El Centre Cívic de Porqueres va acollir divendres passat la presentació del Voluntariat per la llengua al municipi amb la finalitat de captar més voluntaris i aprenents i fer difusió del programa. Es van presentar 4 parelles que s’han constituït entre persones de Porqueres i Banyoles. Se’ls va lliurar el material i orientacions per a les trobades i se’ls va difondre aquest blog, on les parelles lingüístiques poden trobar tota la informació sobre el VxL.

    L’acte va ser molt distès i la presentació de les parelles ja exstents va servir d’exemple per a altres assistents a la presentació, que van fer preguntes i van resoldre dubtes. Al final de la reunió, diverses persones es van inscriure al progra i, fins i tot, es va formar una parella nova quan una de les assistents es va oferir com a voluntària d’una de les aprenentes interessades en el Voluntariat per la llengua.

    P1140918

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes