• El VxL per… Gonzalo Peña

    “L’experiència en el voluntariat per l’ensenyament en general ha exercit sempre en mi fascinació i curiositat per diverses raons. Perquè ensenyant es torna a aprendre, perquè participar de la dinàmica de l’aprenentatge, és a dir, passar de no saber una cosa a saber-ne una mica és participar de la felicitat del coneixement mitjançant la informació. Perquè, a vegades, allò que sembla difícil no ho és tant i presenciar com una persona ho descobreix és al·luuuuciiinaaaaaant!! I sí, acaba sent un vici i, vici o no, el que hi ha a l’escenari de l’aprenentatge són endorfines i, per això, mai hauríem de deixar de buscar l’oportunitat d’aprendre perquè aprendre és felicitat. A vegades em pregunto si hi seguiré participant, si tindré temps… I tant si continuaré participant en VxL, i tant que ho faré, perquè aprendre és un camí agradable i també una eina que, amb la pràctica, es va esmolant fins que s’acostuma a tallar molt i molt fi. Perquè aprendre és cultura i es genera cultura tan ensenyant com aprenent.
    He après d’altres cultures en el Voluntariat per la llengua i, a més a més, tinc nous amics. Ambdues coses han estat regals inesperats i d’incalculable valor. El VxL uneix cultures, apropa la gent, genera felicitat i fa més forta una societat diversa.
    Gràcies per deixar-m’hi participar.”

    Gonzalo Peña, voluntari de la Bisbal d’Empordà

    Es mostra IMG_2037.JPG.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes