• El VxL per… Carme Flores

    “Fa un any vaig tenir l’oportunitat de fer-me voluntària per poder mantenir conversa en català amb persones estrangeres. He tingut com a aprenentes diverses dones. Dones, dones amb il·lusió per aprendre, per integrar-se i compartir el dia a dia entre catalanoparlants.
    La meva experiència em resulta gratificant. Hi ha aquest intercanvi de cultures, aquest sentiment d’obertura mental i cultural, gràcies al qual vas descobrint que totes les persones som similars. Moltes vegades vivim massa dins la nostra carcassa, submergits en el benestar i la seguretat, malgrat els temps que corren, i no ens adonem que moltes persones viuen en un món de dificultats i enyorança.
    Si dins de les converses mantenim el fil de la solidaritat, per a ells i elles també serà més fàcil la comprensió de la llengua, una llengua seriosa i digna. Aquesta és l’empremta que hem de deixar.”

    Carme Flores, voluntària de la Bisbal d’Empordà

    Es mostra IMG-20140526-WA0001.jpg.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes