• Vols ser voluntari o aprenent? Apunta’t al VxL al teu municipi!

    Amb un nou curs a punt de començar, el Voluntariat per la llengua incrementa l’activitat per tenir-ho tot llest per engegar una nova edició a diversos municipis de les comarques gironines. Si parles català habitualment i disposes d’una hora a la setmana, apunta’t per ser voluntari! Ajudaràs una persona que vol millorar la seva fluïdesa a l’hora de parlar-lo.

    Si tens uns coneixements bàsics de català i vols agafar confiança i fluïdesa oral, apunta’t per ser aprenent. Podràs quedar una hora a la setmana per conversar en català en un ambient distès i real. A més, podràs participar en activitats culturals i conèixer millor el teu municipi.

    Per inscriure’s al programa només cal omplir una sol·licitud.

    Anima’t a participar-hi!

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes