• Més de 100 parelles enceten una nova edició del VxL a Girona

  La sala d’actes del Centre Cívic Barri Vell-Mercadal es va omplir ahir a la tarda de voluntaris i aprenents que volien conèixer la seva parella lingüística. D’aquesta manera es dóna el tret de sortida a una nova edició del Voluntariat per la llengua a la ciutat.

  Es comença amb poc més de 100 parelles lingüístiques que aniran augmentant a mesura que avancin els mesos, ja que es van formant parelles durant tot l’any.

  L’acte d’ahir va comptar amb la presència de la regidora de Joventut i Serveis Administratius, Roser Urra, que va destacar la transversalitat del programa a través d’acords de col·laboració amb establiments, associacions i entitats de la ciutat per tal de diforndre el programa i establir vincles amb diversos sectors de la ciutat.P1010873

  També es va aprofitar l’acte per presentar un projecte de col·laboració del VxL amb la Fundació Elna, que atén persones amb discapacitat intel·lectual lleu i moderada. La seva presidenta, Montse Castellana, va destacar la importància d’aportar voluntaris al VxL, per la tasca socialitzadora i integradora. En aquest sentit, els assistents van poder escoltar l’experiència en primera persona de l’Ester, que va fer de voluntària en la passada edició del Voluntariat per la llengua al Gironès.

  L’acte va acabar amb un refrigeri, que va servir perquè les parelles es comencessin a conèixer i a preparar les trobades següents.

  Podeu veure fotos de l’acte al nostre Facebook.

  També podeu llegir la notícia que ha publicat el diari El Punt Avui.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes