• Voluntariat per la llengua a la Fundació Privada Astres

    Gràcies a l’ acord de col·laboració amb l’Associació Acciona’t,  ja hem presentat la primera parella lingüística a la seu de la Fundació Privada Astres, entitat sense ànim de lucre que neix amb la voluntat de garantir un futur digne a les persones amb discapacitat intel·lectual de les comarques gironines.

    La parella està constituïda per una aprenenta d’Astres i una voluntària de Girona. Es trobaran una hora a la setmana fora del centre. A part de conversar en català, la Yamina i la Júlia participaran de les activitats que se’ls proposi des del Voluntariat per la llengua i aprofitaran avantatges i descomptes dels diferents establiments de la ciutat.

    1_Sant_Jordi_Fundacio_Astres_2012     Des d’un enfocament integral, individualitzat i integrador la Fundació Privada Astres té per objectiu millorar la qualitat de vida de persones amb discapacitat intel·lectual i trastorns de conducta i també vetlla per la inserció sociolaboral d’aquestes persones.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes