• Presentació de la 12a edició del Voluntariat per la llengua a Palamós

    La xerrada de la Núria Martí Constans sobre la Lectura Fàcil i els seus llibres en general van ser l’acte introductori de la 12a edició del Voluntariat per la llengua a Palamós.
    OLYMPUS DIGITAL CAMERA
    Dimarts 4 de novembre a les 18.30 h va tenir lloc la presentació de la 12a edició del Voluntariat per la llengua a Palamós. Prèviament l’escriptora gironina, Núria Martí Constans, va fer una xerrada sobre els seus llibres de Lectura Fàcil i va explicar als voluntaris i aprenents aspectes sobre la creació de llibres d’aquest gènere. L’escriptora va incidir sobretot en el fet que llegir un llibre d’aquestes característiques i comentar-lo pot ajudar les parelles lingüístiques a l’hora de mantenir una conversa quan es troben setmanalment.

    Després de la xerrada de la Núria Martí, es van presentar les parelles d’aquesta edició.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes