• Salt enceta una nova edició del VxL

    El passat dijous 6 de novembre es va donar el tret de sortida a la nova edició del Voluntariat per la llengua a Salt. L’Hotel d’Entitats va acollir els participants del programa, que van rebre tota la informació per dur a terme un bon voluntariat i, a més, van poder conèixer la seva parella lingüística.

    A part de l’explicació del programa al públic assistent i la presentació de voluntaris i aprenents, en Mamadou Bah, un aprenent que repeteix experiència, va explicar els avantatges que li ha suposat formar part d’aquest programa lingüístic.

    Salt engega aquesta edició amb una vintena de parelles lingüístiques que es trobaran una hora a la setmana per conversar en català.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes