• Presentació del VxL a Palafrugell

    Divendres passat al Centre Municipal d’Educació vam presentar les noves parelles que faran Voluntariat per la llengua a Palafrugell des de finals de novembre fins al mes de febrer.

    Durant la presentació vam fer el primer contacte amb les parelles i  vam parlar de les regles bàsiques que han de guiar la conversa, com ara que els voluntaris no han de canviar mai de llengua o que cal avisar sempre que no es pugui quedar. També vam comentar totes les activitats que es poden fer a les rodalies, amb avantatges pel fet de tenir el carnet de VxL i vam sentir els consells de la Pilar i en Conrad, dos voluntaris amb experiència.

    Es mostra DSCN3714.JPG.

     

    Es mostra DSCN3718.JPG.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes