• Parelles de Girona: animeu-vos a participar-hi!

    capçaleracívics

    El Voluntariat per la llengua i la Xarxa de Centres Cívics de Girona organitzen la gimcana Cívics amb la llengua, per tal de conèixer millor la ciutat. Hi pot participar tothom, formi part o no del VxL, i sempre en parella. És una activitat molt recomanada per a les parelles lingüístiques, ja que pot ajudar a fer les trobades més entretingudes, alhora que reforça el coneixement de l’entorn.

    El funcionament és molt senzill: a cadascun dels vuit centres cívics de la ciutat hi ha una bústia amb una butlleta amb tres preguntes. La parella ha d’anar a cada centre cívic, agafar una butlleta, respondre les preguntes (24 en total), guardar-les, i quan tingui el màxim nombre de butlletes possible, portar-les al Centre de Normalització Lingüística de Girona (c. Ciutadans, 18). Per participar-hi no cal lliurar les vuit butlletes, però guanyarà la parella que hagi respost més preguntes de manera correcta. Consulta les bases de participació aquí.

    La gimcana repartirà premis a les 3 parelles guanyadores: dues tauletes digitals, dos cursos gratuïts en un centre cívic i dos lots de llibres. El termini per participar en la gimcana finalitza el 30 de gener de 2015.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes