• Presentació del VxL a Torroella de Montgrí


    Amb aquest vídeo de Minoria Absoluta i Plataforma per la Llengua, divertit però que convida a la reflexió, va començar la presentació de les 9 parelles i els 4 trios que participaran en el Voluntariat per la Llengua les properes 10 setmanes.

    Després de reflexionar sobre l’actitud dels protagonistes del gag, els participants van escoltar l’explicació del programa Voluntariat per la Llengua i algunes orientacions per a les seves trobades.

    A continuació, es van presentar les parelles, que van acabar la vetllada amb un pica-pica mentre es començaven a conèixer.

    Si voleu veure alguna foto de l’acte, les trobareu al nostre Facebook.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes