• Us convidem al teatre!

    Remenant-els-boscos-de-nitEn Kissima Sillah i en Janot Martorell es van conèixer, com molts de vosaltres, per practicar la llengua. En comptes de trobar-se per fer un cafè o una passejada, però, van decidir que representarien una obra de teatre en català, Remenant els boscos de nit. Martorell és un veterà actor i director de teatre i Sillah és un jove sarahule a qui agrada pujar a l’escenari. Plegats han adaptat una obra de Bernard-Marie Koltés que juga entre la ficció i la realitat i de la qual sorgeix un univers combinat de profundes emocions personals i acusacions públiques contra el racisme.

    Aquest diumenge, 18 de gener, representaran l’obra al Teatre Municipal de Roses, a les sis de la tarda. Hi esteu tots convidats, ja que l’entrada és lliure.

    Janot Martorell i Kissima Sillah es van trobar a Llagostera Solidària, un projecte de cooperació internacional, i van decidir portar a l’escenari Remenant els boscos de nit, en el marc de la Mostra de Teatre Inclusiu, una proposta conjunta del Grup de Gènere i Interculturalitat de la Coordinadora d’ONG Solidàries, Llagostera Solidària i de l’Associació GRAMC.

    Aquí teniu un tastet de l’obra i el reportatge que en van fer al programa Tot un món de Televisió de Catalunya.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes