• Xerrada – col·loqui amb Núria Martí a Banyoles

    Núria Martí Constans ens va acompanyar dijous en la quarta sessió del Club de Lectura Fàcil de Banyoles, que va tenir lloc al Museu Darder de la ciutat i que estava oberta als alumnes dels cursos de català del CPNL i del Centre de Formació d’Adults, als participants en el VxL i a tothom que hi estigués interessat. En total, una quarantena de persones.

    DSCF0828

    Al llarg de l’hora i mitja que va durar l’activitat, l’escriptora ens va explicar què és la lectura fàcil i els criteris que segueix, com s’havia interessat per aquest àmbit, quins altres llibres ha publicat, i també, és clar, ens va comentar diversos aspectes de 7 dies al llac, llibre que vam treballar en el CLF durant el desembre passat.

    A la darrera part de la sessió, els assistents li van fer tota mena de preguntes relacionades tant amb la seva trajectòria professional en general, com amb 7 dies al llac en particular.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes