• 50% de descompte al cicle de teatre Escenaris

    Voluntaris i aprenents disposeu d’entrades a meitat de preu a l’Escenaris, un cicle de treatre professional coorganitzat pel Consell Comarcal del Gironès i la Diputació de Girona, que compta en aquesta desena edició amb la participació de setze ajuntaments de la comarca del Gironès. En total són 90 representacions teatrals des del 18 de gener fins al 28 de juny de 2015 amb espectacles de teatre, dansa, circ, entre d’altres.

    Amb el carnet del VxL us faran un 50% de descompte si compreu les entrades a taquilla. En cas de voler adquirir entrades anticipades, poseu-vos en contacte amb l’Ajuntament del municipi on es faci la representació per tal que us informin del procediment que heu de seguir. En el cas de Salt i Bescanó, com que venen entrades de manera telemàtica, poseu-vos en contacte directament amb el teatre per saber com ho heu de fer.

    Els descomptes estaran limitats a un nombre determinat d’entrades.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes