• 3a edició VxL a les escoles de la Bisbal

  Un centenar de nens i nenes de les escoles Joan de Margarit, Cor de Maria i Mas Clarà de la Bisbal participen en la tercera edició del Voluntariat per la Llengua a les escoles del municipi.

  El 12 de gener es fer la presentació de les parelles que, durant el segon trimestre, es trobaran un dia a la setmana durant l’estona d’esbarjo per tal que alumnes nascuts fora de Catalunya puguin practicar el català amb companys de l’escola.

  Durant la presentació de les parelles, es va agrair als participants el seu interès i se’ls va informar que aquesta activitat és un benefici tant per al voluntari, que pot conèixer coses d’altres cultures, com per a l’aprenent, que pot millorar l’aprenentatge de la llengua catalana. A més, el Voluntariat per la Llengua també és positiu per a la mateixa escola i la societat en general, ja que fomenta aspectes com la llengua, la cohesió, l’amistat, el coneixement d’entorn…

  En aquesta fotografia podeu veure els alumnes de l’escola Mas Clarà.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes