• Èxit del 1r Taller de Cuines del Món a Girona

    Les parelles lingüístiques de Girona van participar ahir en el 1r Taller de Cuines del Món del Voluntariat per la llengua. La Sabine, una aprenenta francesa, va ensenyar a altres voluntaris i aprenents a cuinar unes postres típiques del seu país: pastís de poma caramel·litzat. A més, mentre el pastís era al forn, els assistents van aprendre dos aperitius ben senzills.

    DSC_1152

    L’objectiu d’aquest taller és apropar la cuina de diferents països als participants en el programa i fomentar un espai de trobada i conversa entre voluntaris i aprenents. Tots els assistents van coincidir que cal tornar a repetir l’activitat i ja van començar a sortir noves propostes de receptes. De ben segur que vindran molts més tallers de cuines del món.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes