• David Vila Ros presenta “Verba, non facta” a la Bisbal

    La Joaquima Pellicer, voluntària lingüística i col·laboradora del programa de ràdio El Magazine de Ràdio Bisbal, va ser l’encarregada de presentar David Vila, el convidat que aquesta vegada va acompanyar voluntaris i aprenents de la Bisbal en l’acte de presentació de parelles lingüístiques.

    L’escriptor de Sabadell va ser convidat a presentar el seu darrer llibre de contes, “Verba, non facta” a participants en el Voluntariat per la Llengua i alumnes dels cursos de català, alguns dels quals van llegir contes davant del públic i del mateix autor.

    Al final de l’acte, tothom va poder compartir un petit piscolabis, que va ajudar els assistents a conversar sobre els contes de David Vila i perquè alguna parella lingüística nova tingués el seu primer contacte.

    Podeu veure algunes fotografies de l’acte al nostre Facebook.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes