• Salt presenta 19 parelles interreligioses

    interreligiosesEl passat 26 de febrer va tenir lloc a la Factoria Cultural Coma Cros de Salt la presentació del programa de Voluntariat per la llengua que en aquesta edició especial compta amb 19 parelles interreligioses, a banda de les que ja estan en marxa des del passat octubre.

    Durant l’acte de presentació es va explicar l’objectiu del programa de Voluntariat per la llengua i en especial el d’aquesta edició, que és que les parelles lingüístiques siguin interreligioses, ja que això pot dur a un coneixement mutu de les diferents tradicions i cultures religioses i, per tant, és un aspecte més d’enriquiment.

    A continuació es va projectar un vídeo sobre l’experiència del VxL de Lloret i finalment es van presentar els voluntaris i aprenents, els veritables protagonistes del programa.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes