• “Jo sóc VxL, i tu?”, un concurs per als voluntaris

    josocvxlUna estada en un alberg XANASCAT, un lector de llibres digitals i un carnet TR3SC per al primer classificat i un carnet TR3SC per al segon, tercer, quart i cinquè classificats. Què cal fer per aconseguir-los? Ser o haver estat voluntari per la llengua (hi haurà una altra convocatòria per a les persones aprenentes) i explicar l’experiència en un vídeo d’un màxim d’un minut que s’haurà de compartir al Twitter del VxL (amb la crida @vxlcat i l’etiqueta #josócVxL) o trametre a la pestanya #josócVxL del Facebook del VxLabans del 23 de març a les 23.59 h.

    Així de fàcil! L’important és que expliqueu alguna anècdota com a voluntari, la vostra experiència en el programa o què significa ser voluntari. És important que els vídeos compleixin els requisits que es poden consultar al web del concurs, on es poden trobar les bases.

    El concurs de vídeos “Jo sóc VxL. I tu?” és una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura i del Consorci per a la Normalització Lingüística que vol reconèixer i fer visible la tasca dels voluntaris per la llengua tot donant-los veu. Els vídeos concursants es podran anar veient a l’apartat Voluntariat TV d’aquest web. La decisió del jurat es farà pública el dia 27 de març de 2015 en aquest web i també es publicarà a les xarxes socials de Voluntariat per la llengua, de Llengua Catalana i del Consorci per a la Normalització Lingüística.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes