• Vint parelles noves comencen les trobades

    Ahir es va fer la presentació de 20 parelles lingüístiques noves que s’afegeixen a les més de 140 que ja es troben des del mes d’octubre. Es van conèixer en la presentació que es va fer a l’auditori petit de la Biblioteca Carles Rahola, que tot seguit la cinquantena d’assistents a l’acte van poder visitar.

    DSC_1217La directora de la biblioteca, Lourdes Reyes, va mostrar a les parelles tots els racons de l’edifici i va posar especial atenció a les zones que poden ser de més interès per a voluntaris i aprenents, com ara la zona de llibres de llengua, la mediateca i les sales d’estudi, que són punt de trobada per a les parelles lingüístiques. Aquelles que ho desitgin només cal que facin la reserva de l’espai als taulells de la biblioteca.

    Per a les parelles noves, la visita guiada va servir per començar conversa amb la parella que acabaven de conèixer i per a les parelles que ja estan en funcionament, una trobada diferent a les que solen fer cada setmana.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes