• Sortida pel Pla de l’Estany: la Puda i les Estunes

    L’estany de Banyoles és molt bonic, d’acord, però… coneixeu la zona de les Estunes i la font de la Puda? Es tracta de dues zones molt interessants del Pla de l’Estany que potser no són tan visitades com l’atracció estrella de la comarca.

    Parelles lingüístiques i alumnes dels cursos de català -tant del Pla de l’Estany com de les comarques del voltant- esteu convidats a participar a la sortida que farem el proper  21 de març per aquests indrets únics del nostre entorn.

    Sortirem a les 10 del matí de davant de la pesquera número 10 del passeig Darder, seu de l’Oficina de Turisme de l’Estany, i ens acostarem tot passejant a la font de la Puda, on hi ha les restes de l’antic balneari. A continuació, ens dirigirem cap a les Estunes, bosc curiós i enigmàtic, on esmorzarem plegats. La sortida durarà unes 2 hores.

    Si hi voleu venir, escriviu-nos un c/e a plaestany@cpnl.cat.estunes

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes