• Gimcana per Olot per a les parelles lingüístiques

  Volcà_Montsacopa_cràter-Olot-(Catalunya)Després de la gimcana dels establiments col·laboradors a Olot, per a aquesta segona edició del Voluntariat proposem una gimcana sobre aspectes més culturals de la ciutat.

  La gimcana durarà 4 setmana, del 19 de març al 26 d’abril de 2015. Cada setmana es publicarà una pregunta en el blog del Voluntariat per la llengua a les comarques de Girona  i les parelles que vulguin participar-hi hauran de respondre-la. Les preguntes es publicaran els dijous i hi jaurà temps fins al dimecres de la setmana següent per contestar en el mateix blog.

  El contingut de les preguntes té a  veure amb aspectes culturals o curiositats d’Olot i és una excusa perquè pugueu visitar i conèixer diversos llocs de la ciutat amb la parella lingüística.

  Totes les parelles que hagin respost 3 de les quatre preguntes entraran en el sorteig d’un premi.

  PREMI: un lot de productes típics d’Olot

  Us animem a participar-hi!

  Amb la col·laboració: Turisme Olot  100_per_cent_olot_7-e1349088752733

   

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes