• Visita comarcal a la Casa Màgica – col·lecció Xevi

    Un any més les parelles lingüístiques del Baix Empordà gaudiran d’una visita comarcal. Si l’any passat es va triar l’Escola de Ceràmica de la Bisbal i fa dos anys el Museu de la Pesca de Palamós, enguany  la Casa Màgica – col·lecció Xevi, de Santa Cristina d’Aro, serà l’encarregada d’acollir les parelles lingüístiques de la comarca.

    Aquesta masia catalana de l’any 1850 és el museu de la il·lusió i la curiositat. HI podreu trobar pòsters, aparells de màgia, baralles de cartes, tarots, autòmats, objectes curiosos, fotografies… que el mag Xevi ha anat recopilant pel món durant la seva llarga trajectòria com a il·lusionista.

    Si teniu ganes de visitar aquesta casa “màgica”, poseu-vos en contacte amb l’oficina de català del vostre municipi o amb el Servei Comarcal de Català del Baix Empordà (972 64 23 10 o vxl.baixemporda@cpnl.cat). L’activitat es farà el dissabte 18 d’abril a les 11 h i el preu de l’entrada serà de 4 € per persona (preu especial amb el carnet de VxL).

    (Imatge extreta de www.xevi-ilusionista.com)

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes