• Visita comarcal a la Casa Màgica

    Un any més, les parelles lingüístiques del Baix Empordà han fet una visita conjunta. Aquest any, el lloc triat per a la visita va ser la Casa Màgica-Col·lecció Xevi, de Santa Cristina d’Aro, establiment col·laborador amb el Voluntariat per la Llengua.

    En aquesta masia de 1850, dissabte passat, un grup de voluntaris i aprenents de diferents municipis del Baix Empordà van poder contemplar diferents objectes que l’il·lusionista Xevi ha anat recopil·lant en els viatges que ha fet arreu del món durant la seva trajectòria com a mag i il·lusionista.

    Al llarg de la visita, les parelles lingüístiques van poder passejar per les diferents estances de la masia, tot escoltant les explicacions del mateix mag i observant alguns dels artilugis, com ara llibres, baralles de cartes, autòmats, ninots de ventrilòquia, fotografies, quadres, pòsters…

    La visita va acabar al petit teatret que hi ha en aquest museu de la il·lusió i la curiositat, on l’il·lusionista Xevi va explicar algunes anècdotes de la seva carrera i va deleitar els assistents amb uns trucs de màgia.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes