• Gimcana de “Mots i flors” a Palafrugell

    Des del dia 1 de maig i fins al 15, una vintena de comerços del centre de la població exhibeixen els cartells de “Mots i flors” amb l’etimologia del nom de les flors i fragments de textos literaris que en parlen. L’Oficina de Català ha organitzat una gimcana a l’entorn d’aquests cartells, oberta a la participació de tothom. Només cal passar pel Teatre Municipal, recollir una butlleta que conté 10 preguntes i les adreces dels establiments que hi col·laboren, passejar, llegir, contestar les preguntes i retornar les butlletes al Teatre. Hi ha temps fins al dia 15.

    Els guanyadors es faran públics el dia 20 al Facebook del CNL de Girona, al de VxL i al de Turisme Palafrugell. Enxaneta

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes