• 10 anys de Poemes del Món a la Bisbal

    Poemes del món. 10 anys. Entrevistes a participants a “Poemes del món” d’aquests darrers 10 anys.

    Aquest vídeo commemoratiu, elaborat per La Bisbal TV, va donar inici a la desena edició dels Poemes del Món a la Bisbal. Hi podeu veure i sentir les experiències i opinions d’alguns dels protagonistes d’aquests 10 anys. Entre d’altres, hi van participar voluntaris i aprenents, en actiu o no, com la Diany, la Carmen, en Gonzalo, en Mohamed, la Farida, l’Alan, la Joaquima o l’Andrea.

    Aquest, però, no va ser l’únic vídeo sorpresa de la nit, ja que a la meitat de l’acte vam poder escoltar la Camila, antiga alumna i aprenenta que ha tornat al seu país i que no volia faltar en aquesta celebració.

    Al final, Paulina Medina, que acostuma a cantar a capella alguna cançó colombiana, va cloure l’acte cantant Boig per tu amb la seva filla. I el punt i final el va posar, com sempre, un sopar compartit. Aquí en teniu les fotos.


     

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes