• El Servei Comarcal de Català del Baix Empordà, per 3r cop a la Fira d’Entitats de Santa Cristina d’Aro

    El Servei Comarcal de Català del Baix Empordà va ser dissabte passat, i per tercer any consecutiu, a la Fira d’Entitats de Santa Cristina d’Aro.

    A banda de conèixer el Voluntariat per la Llengua, tothom qui es va acostar a la parada del Servei va poder escriure una frase feta i observar alguns cartells de diferents campanyes que s’han dut a terme, com són “Paraules viatgeres” i “Per triar i remenar”.

    I aprofitant que enguany la Fira coincidia amb la Mostra de Flors, a dins l’Espai Ridaura es podia visitar l’exposició “Santa Cristina, mots i flors”, un recull de cartells amb noms de flors i fragments literaris on apareixen.

    La mainada s’ho va passar d’allò més bé escrivint frases fetes.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes