• Acaba una nova edició de VxL a Palafrugell

  Els participants al VxL de Palafrugell van començar les seves trobades el novembre passat i les han allargat fins a la primera quinzena de maig. A part de trobar-se per xerrar, han pogut participar en activitats diverses com la visita a l’exposició “1714, ahir, avui i demà. Et prenc la paraula”, la visita comarcal a la Casa Màgica de Santa Cristina d’Aro, el sopar de tancament dels cursos o la Lectura de poemes d’arreu del món.
  En aquest darrer acte, vam tenir la col·laboració molt especial d’un dels nostres voluntaris, en Daniel Regincós, que ens va oferir un concert de violoncels amb el quintet format per ell i 4 dels seus alumnes.

  També hi ha hagut una participació especial dels nostres voluntaris aprenents a la Lectura continuada de Josep Pla que s’organitza cada any a Palafrugell per la diada de Sant Jordi. L’Orlena, d’Anglaterra; la Lisette, d’Holanda, i l’Stelluta, de Romania, van formar part del col·lectiu de persones europees residents a Palafrugell que va tancar la Lectura.
  Daniel, Cati i Cristina

  A la foto, en Daniel amb les seves aprenentes en un dels nostres establiments col·laboradors, la cafeteria Farggi. Aquest hivern hem afegit el Centre Fraternal a la llista d’establiments col·laboradors de la població. I hem mantingut la col·laboració amb el Cine Club Garbí, gràcies a la qual els participants a VxL han pogut adquirir dues entrades al preu d’una sempre que hi ha hagut cinema en català.

  Continuarem treballant per retrobar-nos amb més propostes el proper octubre.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes