• Dos voluntaris porten dos grups de conversa a l’Estació Jove de Girona

    Dos voluntaris per la llengua condueixen dos grups de conversa per a joves usuaris de l’Estació Jove. Cada dimarts a la tarda, els joves se separen en dos grups i en Jep i la Míriam els proposen temes de conversa perquè els aprenents vagin perdent la vergonya, agafant confiança i més fluïdesa amb el català. L’objectiu és que aquests aprenents es puguin incorporar al programa Voluntariat per la llengua i formin parella lingüística amb un voluntari per tal de continuar la seva millora amb la llengua catalana.

    Estació JoveÉs la primera experiència a Girona de parelles lingüístiques amb joves d’entre 18 i 30 anys. Des del Voluntariat per la llengua del Centre de Normalització Lingüística de Girona es continuarà treballant en aquesta línia per captar persones joves que vulguin col·laborar en el programa.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes