• “Remenant els boscos de nit” a Torroella de Montgrí

    En Janot i en Kissima es van conèixer fent Voluntariat per la Llengua. El primer va contagiar la seva afició pel teatre al segon i, des de fa més de dos anys, representen junts l’obra Remenant els boscos de nit.

    Dijous passat, 4 de juny, van tenir la gentilesa d’anar-la a representar a Torroella de Montgrí com a cloenda del Voluntariat per la Llengua i els cursos de català del CPNL i els cursos de l’escola d’adults.

    Després de l’obra, van seure davant el públic, a qui van donar l’oportunitat de preguntar i comentar. I per tancar el vespre, hi va haver un sopar preparat per alumnes i parelles lingüístiques. (En podeu veure alguna imatge més al Facebook de l’Oficina de Català de Torroella.)

    Moltes gràcies, Janot i Kissima!!! El públic s’ho va passar d’allò més bé!

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes