• Berenar i taller de reciclatge a la Bisbal

    Un berenar va posar punt i final al Voluntariat per la Llengua i als cursos de català del CPNL a la Bisbal d’Empordà. Tant alumnes com voluntaris i aprenents van compartir dolços sota l’ombra dels arbres de les Escoles Velles, dimecres 3 de juny a les 5 de la tarda.

    Però aquesta no ha estat l’única activitat organitzada per l’Oficina de Català de la Bisbal. Els alumnes del grup de conversa, després d’haver parlat de reciclatge en l’última trobada, van acabar les sessions fent un test d’autoreg amb material reciclat. Aquí en teniu un de mostra:

    Volem agrair a la Jess i a en Marçal la seva col·laboració en l’activitat.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes