• “Voltem pel món” amb la Carme i la Glòria

    Durant el curs 2014-1015, la Carme Versales i la Glòria Gasull, voluntàries lingüístiques de la Bisbal, juntament amb M. Dolors Figueras, tècnica de l’Oficina de Català de la Bisbal, han conduït una secció mensual al Magazine de Ràdio Bisbal.
    “Voltem pel món”, que s’ha emès els dissabtes al matí, ha volgut mostrar mitjançant entrevistes la gran diversitat d’origen dels bisbalencs i bisbalenques, per què van venir a Catalunya i com ha estat l’experiència. De fet, amb aquest programa s’ha traslladat a la ràdio el “Vol(t)em per…”, una activitat similar que va organitzar l’Oficina de Català de la Bisbal l’any 2013 a diferents establiments col·laboradors amb el Voluntariat per la Llengua.

    Al blog “Espais radiofònics” del CNL de Girona trobareu tots els programes.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes