• Reflexions d’una voluntària

    La Maria Perpinyà és voluntària a Girona des de fa uns anys. Juntament amb la seva parella lingüística, en Therence, fa trobades molt profitoses i sempre estan disposats a col·laborar i compartir la seva experiència amb els altres.

    Així ho va fer la Maria a l’acte de cloenda del Voluntariat per la llengua d’aquest any. Aquesta vegada sense la companyia d’en Therence, va explicar anècdotes sobre les seves darreres trobades, en les quals van sortir algunes frases fetes que va haver d’explicar a l’aprenent per tal que les entengués.

    La Maria, però, també va aprofitar per fer una reflexió molt interessant sobre un verb: ENRAONAR. Aquí teniu el vídeo!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes