• El Teatre Principal d’Olot amplia la col·laboració amb el VxL

  El Teatre Principal d’Olot ha ampliat la col·laboració que ja oferia a les parelles lingüístiques del Voluntariat per la Llengua (i a l’alumnat dels cursos de català) oferint descomptes molt interessants en obres de teatre.

  Així, voluntaris i aprenents del Servei de Català d’Olot-la Garrotxa es beneficiaran del programa Recursos Educatius, que ofereix a les escoles obres al matí per tres euros. En aquest primer quadrimestre, podran gaudir de les obres “El concert del segle” (1 de desembre), “El baró dels arbres” (9 de febrer) i “Història del rock” (16 de febrer).

  A més, dins el cicle de Shakespeare d’aquesta tardor, les parelles lingüístiques i l’alumnat dels cursos de català podran aprofitar-se del 2×1 en les obres “Els dolents de Shakespeare” (30 d’octubre) i “Shakespeare on the beat” (16 de novembre).

  Façana del Teatre Principal d'Olot (2008)

   

   

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes