• El VxL, a la Mostra d’Entitats del Pla de l’Estany

    Dissabte passat, 26 de setembre, el VxL va ser novament a la Mostra d’Entitats d’Acció Social que cada any se celebra a Banyoles. Aquesta iniciativa pretén donar a conèixer l’activitat de les associacions i entitats de la comarca en l’àmbit social i de voluntariat.

    Durant tot el matí, des de la parada del Servei Comarcal de Català es va informar sobre el VxL, els avantatges de participar-hi, les activitats paral·leles que es fan i, és clar, es van fer inscripcions tant de voluntaris com d’aprenents per a la propera edició del programa.

    Dansa africana, una petita obra teatral i una sardana de germanor van animar l’ambient de la plaça Major al llarg de les 4 hores que va durar la Mostra.

     

    20150926_095936 20150926_124350

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes