• Contes a la tassa a la Bisbal

    Aquest dissabte, podreu gaudir de contes del món amb xocolata desfeta. Aquesta activitat s’inclou en “La Bisbal Ciutat Viva”, unes jornades sobre diversitat cultural que tindran lloc a la Bisbal d’Empordà de l’1 al 3 d’octubre.

    La Bouchra i en Gonzalo, que participen en el Voluntariat per la Llengua, explicaran contes del Marroc i el Perú, respectivament. Els acompanyaran la Sandra, de Colòmbia; la Diany, de Mèxic; l’Ignasi, de Catalunya, i la Maite, de Galícia, que també explicaran contes dels seus llocs d’origen.

    A continuació, teniu el programa d’activitats, per si us ve de gust assistir-hi a alguna (també el trobareu en aquest enllaç):

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes