• Presentació de parelles lingüístiques a Torroella de Montgrí

  Català llengua d'Europa i VxL TdM

  La inauguració de l’exposició “Català, llengua d’Europa”, a càrrec de Jordi Regincons, regidor d’Educació, Joventut i Acció Social, va ser l’activitat triada per donar el tret de sortida al Voluntariat per la Llengua a Torroella de Montgrí, divendres passat.

  Unes 35 persones van trobar-se a la capella de Sant Antoni, on se’ls va explicar en què consisteix el programa Voluntariat per la Llengua i, posteriorment, es van presentar la quinzena de parelles lingüístiques que es trobaran una hora a la setmana durant les 10 properes setmanes.

  Per finalitzar l’acte, tothom qui ho va voler va poder contestar un qüestionari sobre l’exposició i fer un mos mentre conversava amb la parella que se li ha adjudicat.

  L’exposició es podrà visitar fins al dia 30 d’octubre, dia fins al qual es podrà omplir el qüestionari i dipositar-lo a l’urna que hi ha a la capella de Sant Antoni. Es farà un sorteig entre tots els participants que encertin les 10 preguntes.

  Podeu veure imatges de l’acte al nostre Facebook.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes