• Girona, en marxa amb 100 parelles

    P1020440Ahir va començar una nova edició del Voluntariat per la llengua a Girona amb la presentació de les parelles lingüístiques. 50 persones es van reunir al local de l’Associació de Veïns de l’Eixample per conèixer el seu voluntari o aprenent. Nervis per conèixer la parella lingüística i moltes ganes per començar les trobades.

    Aquesta nova edició comença amb 100 parelles lingüístiques a la ciutat, nombre que anirà augmentant, ja que es van fent parelles noves durant tot l’any. El lloc de l’acte no va ser escollit en va, sinó que la seu de l’associació de veïns és nou punt de trobada per a les parelles lingüístiques, que hi poden anar cada tarda de 16 a 18 h a fer les seves trobades.

    L’acte va acabar amb un refrigeri que va servir per compartir les primeres impressions entre les parelles lingüístiques. Endavant i bona feina!

    Podeu veure totes les imatges de la jornada al nostre Facebook.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes