• Club de Lectura Fàcil a Banyoles

    T’agrada llegir? Ets aficionat a la cuina? Ets amant de la bona taula? Doncs no ho dubtis: passa per la Biblioteca de Banyoles i apunta’t al Club de Lectura Fàcil que hem organitzat conjuntament el Servei de Català i la Biblioteca.

    Al llarg d’aquest curs, combinarem la lectura i el comentari de textos diversos relacionats amb la gastronomia (receptes, articles periodístics, reportatges, fragments de novel·les, contes i assaigs…) amb un parell de tallers pràctics que ens permetran cuinar. També ens acompanyaran un expert en cuina i un escriptor que ens descobriran els secrets de la nostra cultura culinària.

    És una activitat gratuïta que duem a terme a l’aula polivalent de la Biblioteca el 3r dijous de cada mes. Si hi estàs interessat, només cal que t’hi inscriguis a la mateixa Biblioteca. La propera sessió serà el 19 de novembre… no te la perdis!

    foto llibre Santi Santamaria

     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes