• El gimnàs Triops de Banyoles s’adhereix al VxL

    Si voleu fer salut i esport i, al mateix temps, parlar en català amb la vostra parella lingüística, ara teniu un nou punt de trobada: el gimnàs Triops de Banyoles.

    Triops és un establiment molt arrelat a la ciutat i està compromès, des dels inicis, amb totes les activitats de caire social, lúdic i, és clar, esportiu, que es duen a terme a la comarca. Des d’aquest mes, forma part de la xarxa d’entitats col·laboradores del VxL: ens ajuda a difondre el programa i també la campanya Mou-te en català!; fomenta l’ús de la llengua entre els seus associats i és punt de trobada per a les parelles… Si en voleu més informació, podeu consultar la revista que editen periòdicament.

    Així doncs, parelles, ja ho sabeu: passeu pel Triops per posar-vos en forma… i fer la vostra trobada setmanal!

    logo-triops-200

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes