• Presentació de la 15 edició de VxL a la Vall d’Aro

  El proper 15 de novembre, al Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro, es presentaran les parelles lingüístiques de Castell-Platja d’Aro i s’Agaró, Santa Cristina d’Aro i Sant Feliu de Guíxols.

  La tècnica del Servei Comarcal de Català del Baix Empordà i la dinamitzadora comarcal del Voluntariat per la Llengua explicaran als assistents en què consisteix el programa i de quins avantatges gaudiran,  i presentaran les parelles lingüístiques que formaran part de la 15 edició del programa a la Vall d’Aro.

  Si viviu a la zona i teniu ganes d’apuntar-vos-hi, només cal que us poseu en contacte amb el Servei Comarcal de Català del Baix Empordà (972 64 23 10 o vxl.baixemporda@cpnl.cat). També disposeu de tres punts d’inscripció:

  • Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro
  • Punt d’Igualtat de Santa Cristina d’Aro
  • Biblioteca Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes