• Eliana Oliveira obre una nova edició de VxL a Olot

    Les parelles lingüístiques d’Olot es van presentar dijous passat, dia 29, en un acte celebrat a Can Monsà. Els participants d’aquesta nova edició del Voluntariat per la llengua van trobar-se per conèixer-se i tenir tota la informació sobre el programa. Van conèixer els avantatges amb què compten a la comarca i les activitats que podran fer com a parella lingüística.

    Presentació OlotA més, van poder escoltar l’experiència d’Eliana Oliveira, que va presentar el seu llibre Ajudeu-me, amb la companyia de Carles Oller, president de Càritas Garrotxa.

    Tot i ésser l’obertura del VxL, l’acte es va obrir a tothom, perquè la història d’Eliana, com la de molts altres, és la d’un país que es va construint entre tots, amb el català com a llengua comuna.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes