• El VxL a Cassà es presenta en el marc del Correllengua

    L’edició 2015-16 del Voluntariat per la llengua a Cassà de la Selva es posa en marxa amb vuit parelles lingüístiques. Divendres 6 de novembre es van presentar abans de la projecció  del documental Ovidi per Ovidi , que va donar el tret de sortida als actes del Correllengua al municipi. Voluntaris i aprenents es van conèixer i van rebre tota la informació per dur a terme un bon voluntariat. Alguns assistents a l’acte es van interessar pel programa i pot ser que s’hi incorporin en breu.

    Les parelles es trobaran una hora a la setmana durant 10 setmanes en diversos espais del poble. El programa compta amb la col·laboració d’establiments col·laboradors i entitats del municipi, que ajuden a fer créixer el programa a Cassà.

    IMG_4809

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes