• En marxa dos grups de conversa a l’Estació Espai Jove de Girona

    Després de l’experiència positiva del curs passat, el Voluntariat per la llengua i l’Estació Espai Jove de Girona han posat en marxa dos grups de conversa. Dos voluntaris per la llengua es troben un cop a la setmana amb un grup de joves per conversar en català. D’aquesta manera, els joves troben un espai on poder practicar la llengua i millorar-ne la seva fluïdesa.

    L’objectiu és que els joves que agafin més confiança amb el català i tinguin ganes de continuar millorant puguin tenir una parella lingüística. Però, sobretot, l’objectiu final és que els joves es puguin desenvolupar normalment amb la llengua per tal de poder accedir al món laboral i als estudis amb els coneixements suficients de llengua catalana.

Categories


Arxius


Enllaços


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes